SportFoto: kkkradnicki.com/KK Dunav

Košarkaši “Radničkog” izgubili od “Dunava”

Autor: Branko Vukašinović
16:00 | Ponedeljak, 30 10 2017

Košarkaši “Radničkog” poraženi su u utakmici trećeg kola Košarkaške lige Srbije od ekipe “Dunava” iz Starih Banovaca, rezultatom 86:67. Najbolji u pobedničkoj ekipi bio je Lazar Zorčić sa 32 poena, a u kragujevačkom timu Kljajević sa 22 poena. 

Čestitam Dunavu, svaka čast - zaslužena pobeda. Želim im u nastavku što bolji plasman. Bili su bolji skoro tokom čitave utakmice, a mi smo na početku samo malo parirali. Naša ekipa je napravljena na brzinu, teško dolazi do neke igre i rezultata. Igrači ili dugo nisu igrali ili su igrali niže rangove. To se vidi po primanju osnovnih informacija koje smo dogovorili u skautingu utakmice. Iskusniji igrači su kasnije došli, nisu toliko spremni, nismo naviknuti jedni na druge. Moj utisak je da je Kragujevac prenaglio sa ovim rangom, možda i ja što sam došao. Videćemo kako će to da se odrazi na utakmice koje dolaze - trenutno se ne vidi boljitak. Videćemo i da li ćemo uskoro da povučemo neke radikalne poteze, a najverovatnije da hoćemo. Sa ovom energijom teško da možemo bilo koga da pobedimo”, izjavio je za klupski sajt trener KKK “Radnički”, Zoran Todorović. 

Kragujevčani u sledećem kolu dočekuje ekipu “Mladosti” iz Zemuna. Meč je na programu u subotu, 4. novembra, od 20,30 časova u hali “Jezero”, a ulaz je besplatan.  Pre ovog meča, košarkaše “Radničkog” očekuje utakmica u prvom stepenu Kup-takmičenja sa ekipom “Stragara” u sredu, 1. novembra, od 18 časova u Sportskom centru “Šumadija” u Aranđelovcu.