SportFoto: FK Radnički 1923

“Radnički 1923” započeo pripreme za prolećni deo sezone, na spisku 26 igrača (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
11:30 | Sreda, 16 01 2019

Fudbaleri “Radničkog 1923” započeli su pripreme za prolećni deo sezone u Prvoj ligi Srbije. Treneru Dejanu Nikoliću na raspolaganju je 26 igrača, a plan je da se u narednom periodu odigra osam kontrolnih utkamica pre početka sezone.  

Na prozivci okupljenim igračima obratili su se direktor kluba Aleksandra Simovića, kao i šef stručnog štaba Dejan Nikolić, treneri Darko Milisavljević i Dejan Joksimović i trener golmana Dejan Jelčić, koji su im poželeli dobrodošlicu i predočili im program rada u predstojećem periodu. 

Na spisku su za prolećni deo sezone u Prvoj ligi Srbije našla su se dva nova imena. Reč je o dojučerašnjem levom beku Tutina Aleksandru Popoviću i Kragujevčaninu Stefanu Grboviću, koji je prošao školu “Partizana” i  u “Radnički 1923” došao iz “Zlatibora”. Tim su u proteklom periodu napustili Milan Lalić i Slavko Cvjetinović. 

Seriju pripremnih utakmica fudbaleri “Radničkog 1923” započinju 23. januara kada če odmeriti snage sa Sušicom, potom slede mečevi sa Slogom 33 iz Petrovca na Mlavi, Kolubarom iz Lazarevca, Slogom iz Požege. Šumadijom iz Aranđelovca, Jagodinom, Lokomotivom iz Beograda. Kragujevčani će poslednju kontrolnu utakmicu odigrati 20. februara protiv Borca iz Čačka. 

Početak prolećnog dela sezone u Prvoj ligi Srbije zakazan je za 23. februar, kada su na programu utakmice odloženog, 23. kola. Izabranici trenera Dejana Nikolića tada će odmeriti snage sa ekipom Zlatibora u Čajetini.

Galerija slika