SportFoto: Facebook/FK Radnički 1923 Kragujevac zvanična stranica

Tešović novi trener “Radničkog 1923”

Autor: Branko Vukašinović
10:00 | Petak, 29 06 2018

Novi trener fudbalera “Radničkog 1923” je nekadašnji igrač “Partizana” i reprezentacije naše zemlje, Darko Tešović, s obzirom na to da je klub okončao saradnju sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Slavišom Kovačevićem.  

Kraj prethodne sezone doneo je i završetak saradnje sa dosadašnjim trenerima Slavišom Kovačevićem i Sašom Ristićem, kojima se zahvaljujemo na svemu postignutom i želimo puno uspeha i sreće u daljem radu i trenerskom poslu. Novom šefu struke i želi puno uspeha i sreće u predstojećem radu”, objavljeno je na zvaničnoj Facebook stranici FK “Radnički 1923”.

Trener Darko Tešović najveći deo igračke karijere proveo je u “Partizanu” sa kojim je osvojio četiri titule državnog prvaka. On je igrao i za kragujevački “Radnički”, grčki “Etnikos” i “Budućnost” iz Banatskog Dvora. Trenersku karijeru je gradio radeći sa mlađim kategorijama “Partizana”, bio je pomoćnik Vladanu Milojeviću u grčkom “Panioniosu”, a u prethodnoj sezoni je vodio “Radnički” iz Nove Pazove. 

Fudbaleri “Radničkog 1923” pod vođstvom novog trenera, Darka Tešovića, trebalo bi uskoro da započnu pripreme za novu takmičarsku sezonu.