Info

Glumica Sanja Matejić na ovoj strani (VIDEO)

Autor: Branko Vukašinović
10:00 | Petak, 29 05 2020

Glumica Knjaževsko-srpskog teatra, Sanja Matejić pružila je podršku listi “Veroljub Verko Stevanović – Svi na ovu stranu”. Na ovaj korak se odlučila, kako kaže, zbog programa koji će koalicija “Svi na ovu stranu” realizovati ukoliko dođe na vlast.  

Nikada u svom životu se nisam bavila politikom i došlo je vreme da to i uradim. Naime, lista “Svi na ovu stranu” ima najbolji program i zato sam odlučila da budem deo ove sjajne ekipe”, izjavila je glumica Knjaževsko-srpskog teatra, Sanja Matejić.   

Kada je reč o programu koalicije “Svi na ovu stranu”, on je, između ostalog, usmeren i na unapređenje gradskih institucija kulture na organizacionom, infrastrukturnom, kadrovskom i programskom nivou. Programom je, pored najavljene realizacije 100 projekata, planirano osnivanje kulturnog centra, kao i izrada projekta i izgradnja nove zgrade Knjaževsko-srpskog teatra na novoj lokaciji. Opširnije ovde: Svi na ovu stranu: Kragujevac učiniti regionalnim centrom za kulturu, u planu izgradnja nove zgrade teatra.