Nikolićev kum prvi na odborničkoj listi kragujevačkog SNS-a

Utorak, 03 Mart 2020 11:30Autor: InfoKGFoto: Facebook/Српска напредна странка - Крагујевац

Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke, Radomir Nikolić neće biti na listi kandidata za odbornike u lokalnom parlamentu za predstojeće izbore, a prvi će biti njegov kum i najbliži saradnik Nikola Dašić, koji je u više mandata bio odbornik, nezvanično saznaje InfoKG. To je navodno odlučeno na sinoćnom sastanku povereništva kragujevačke Srpske napredne stranke. Prema našim nezvaničnim saznanjima, kragujevački naprednjaci neće imati zvaničnog kandidata za gradonačelnika.

Poznavaoci političkih prilika u gradu kažu za InfoKG da je Radomir Nikolić svestan izuzetno lošeg rejtinga i da morao da se povuče. Tvrde da nema nikakve šanse za pobedu, posebno nakon početka agresvivne kampanje bivšeg gradonačelnika Veroljuba Stevanovića. 

Prema nezvaničnim informacijama, Radomir Nikolić je prethodnih dana umirivao svoje najbliže saradnike i partnere rečima da se ništa neće promeniti, jer priču vodi njegov kum, a on će nastaviti da vrši uticaj. Deo javnosti, nakon što je sinoć gradom prostrujala ova vest, tumači ovo kao otvoren put za Verkov povratak na čelo grada. 

Iz Izbornog štaba koalicije Svi na ovi stranu kažu da se za njih ništa ne menja, da je za njih svaki kandidat iz sadašnjeg okruženja Radomira Nikolića isto što i on sam.

Najnovije vesti iz ove kategorije

f