Info

Poslednje ovogodišnje zasedanje SG: Likvidacija "Gradske stambene agencije", maksimalan broj zaposlenih

Autor: Jovana Mladenović
15:30 | Utorak, 26 12 2017

Sednica Skupštine grada, 13. po redu i poslednja u ovoj kalendarskoj godini, biće održana sutra od 9 časova. Odbornici će, između ostalog, raspravljati o izmenama odluke o maksimalnom broju zaposlenih na neodređeno vreme u sistemu lokalne samouprave, pokretanju postupka likvidacije Javnog preduzeća "Gradska stambena agencija", otpisu duga Galenika a.d. Beograd prema gradu Kragujevcu. 

Na dnevnom redu je Predlog odluke o izradi Plana detaljne regulacije "Denino brdo, potez između ulica Božidara Maslarića i Belodrimske", te predlog Plana detaljne regulacije "Radna zona Sobovica 1" i Predlog odluke o izradi Plana detaljne regulacije prostorne kulturno-istorijske celine "Kompleks vojno-tehničkog zavoda u Kragujevcu - zona 1".

Pred odbornicima će se naći predlozi odluka o davanju saglasnosti na programe o izmenama i dopunama programa poslovanja za ustanove kulture za 2017. godinu, nastalih na osnovu rebalansa budžeta za 2017. godinu. Takođe, razmatraće se i predlozi odluka programa poslovanja vezani za javna i javno-komunalna preduzeća i odluka o raspodeli dobiti za neka od njih. 

Na dnevnom redu naći će se i Predlog odluke o pokretanju Inicijative za privatizaciju Privrednog društva “Radio televizija Kragujevac“.

Među tačkama dnevnog reda je i Predlog odluke o izmenama Odluke o radnom vremenu u ugostiteljskim, trgovinskim
i zanatskim objektima na teritoriji grada Kragujevca. 

Biće reči i o otpisu duga Galenika a.d. Beograd prema gradu Kragujevcu. 

Predlog odluke o izmeni Odluke o maksimalnom broju zaposlenih na neodređeno vreme u sistemu lokalne samouprave grada Kragujevca za 2017. godinu takođe je na dnevnom redu. 

Tu je i Predlog odluke o pokretanju postupka likvidacije Javnog preduzeća "Gradska stambena agencija" Kragujevac.