Info

Susret prijateljstva i Dečji škrab: Razigrani mališani , raspevani vaspitači (FOTO)

Autor: Jovana Mladenović
16:30 | Četvrtak, 05 10 2017

U okviru obeležavanja Dečije nedelje, u organizaciji PU “Nada Naumović“ i Kulturno obrazovnog centra “Riznica“, na platou ispred zgrade Gradske uprave plesali su i igrali predškolci iz vrtića ove ustanove, a podršku su im pružili njihovi vapitači izvođenjem horskih numera.

Predškolske ustanove, vaspitači i njihovi zaposleni trude se da na različite kreativne načine vreme provedeno u vrtiću mališanima učine što zanimljivijim i kvalitetnijim. U ime zaposlenih ove ustanove, učesnicima manifestacije i svoj deci čestitala je Dečiju nedelju direktorka Milka Simić i poželela da predstojeće praznične dane provedu u igri, druženju, dobrom raspoloženju uz radost i smeh. "Sve sledeće nedelje neka budu nalik ovoj koja bi trebalo da bude model celokupnom detinjstvu jer srećan je čovek kome se detinjstvo dogodi", rekla Simić i poručila roditeljima da poštuju svoje mališane, da se brinu o njihovim potrebama i budu podrška na putu odrastanja.

Na platou ispred zgrade Gradske uprave mališanima su se pridružili vršnjaci iz Predškolske ustanove "Đurđevdan" i “Dečijim škrabom“ nastavili druženje.  
 

Galerija slika