InfoFoto: Arhiva/kragujevac.rs

U Kragujevcu 20 sajmova u 2019.

Autor: Branko Vukašinović
10:00 | Petak, 11 01 2019

Na Šumadija sajmu tokom 2019. biće održano dvadesetak sajmaskih manifestacija, među kojima su tradicionalne, poput sajamova građevinarstva, venčanja, zapošljavanja, poljoprivrede, turzima, a u planu su i nove. Sa kragujevačkog sajmišta poručuju da su zadovoljni svim održanim manifestacijama tokom 2018. i očekuju da će i planirane za ovu godinu postići isti, ako ne i veći uspeh.   

Za Šumadija sajam je 2018. bila godina napretka i uspeha. Sajmovi koji su tokom prošle godine održani na Šumadija sajmu zabeležili su kako porast broja izlagača, tako i interesovanje posetilaca za naše manifestacije. Šumadijski sajam poljoprivrede je po prvi put imao pune kapacitete spoljašnjeg prostora i izložene mehanizacije, posle nekoliko godina pauze vratili smo na kalendar i Sajam građevinarstva i Komdel – Sajam komunalne opreme. Sajam mode je sajam koji je po prvi put održan na Šumadija sajmu, a tu su i oni tradicionalni poput Sajma hortikulture, nameštaja, automobila i mnogi drugi. Takođe, po prvi put na sajmu organizovani su kućni sajmovi Velika ĐAK rasprodaja i Sajam proizvodnih tehnologija”, izjavila je za InfoKG rukovodilac službe marketinga i sajamskih manifestacija Šumadija sajma, Mirjana Milenković. 

Na Šumadija sajmu uveliko radne na pripremi predstojećih manifestacija kojih će tokom ove godine biti oko 20. Najavljuju da je u planu da organizuju nekoliko novih sajamskih manifestacija, od kojih će jedan sajam biti regionalnog karaktera, kao i kućni sajam “Enovitis”.