Info

Uzmi račun: Za krupnije nagrade Kragujevčani čekaju više sreće u sledećem izvlačenju

Autor: Jovana Mladenović
12:00 | Utorak, 21 03 2017

U drugom izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" Kragujevčani, kao ni prvog puta, nisu imali sreće da se pohvale time da su dobili neku od "krupnijih" nagrada. Više sreće drugi put, kako je običaj da se to u ovim prilikama kaže, možda će imati u trećem krugu izvlačenja, 25. marta.

Stan u Beogradu, automobili Fiat 500L, letovanje u Grčkoj, putovanja u Njujork, Pariz nisu bili namenjeni nikome iz Kragujevca već iz ostalih gradova Srbije. Stan je dobila učesnica iz Blaca, "Fiće" će se voziti po Kljajićevu, Crnokosi, Kanjiži, Žarkovu, Vitoševcu, Crnoklištu, Kikindi, Kuli, Sivcu, Bačkoj Palanki, Trsteniku, Vranju i Ćupriji. Na letovanje će Kraljevčani i dobitnici iz Aleksandrova. Za Pariz kreće Beograđanka, dok će se za Njujork pakovati u Kovačicama.

Izvučeno je ukupno 178 nagrada u drugom krugu. Učestvovalo je više od pet miliona koverti, a dodeljene nagrade vredne su više od 24,5 miliona dinara.

Očekuje se da spisak svih dobitnika bude objavljen u narednim danima na internet stranicama nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" i Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave. Tu će se naći i imena dobitnika ostalih nagrada poput kućnih aparata, laptopova, tableta, mobilinih telefona...