Skver

Iskoristite Zimsku Magiju: Uštedite i do 500 € na Vrhunskom Smeštaju u domu za stare "Pet Zvezdica"!

Autor: infokg.rs
09:15 | Ponedeljak, 08 01 2024

U mirnom delu našeg grada, gde se susreće moderan komfor i topla atmosfera doma, nalazi se "Pet Zvezdica" - naša oaza za starije, gde se svaki trenutak vodi brigom i ljubavlju. Upravo sada, u periodu kada provodite vreme sa porodicom i razmišljate o donošenju važnih odluka, želimo da vam ponudimo nešto posebno.

U toku januara, svaki novi korisnik koji se odluči za smeštaj u domu "Pet Zvezdica" ima priliku da uštedi i do 500 evra. Ovaj izuzetan popust je naš način da vam omogućimo vrhunski smeštaj i uslugu po pristupačnoj ceni.
Pet Zvezdica nije samo dom, već mesto gde se svaki detalj brižljivo planira kako bi se stvorila udobna i sigurna sredina. Naša posvećena ekipa, koja radi 24/7, ne samo da pruža medicinsku i nemedicinsku podršku već i stvara toplu i porodičnu atmosferu.

Ukoliko razmišljate o smeštaju za vaše najmilije, sada je pravi trenutak da razmotrite "Pet Zvezdica". Uz popust do 500 evra, naš smeštaj postaje ne samo pristupačan već i izuzetno povoljan.

Aco Pejović, Saša Matić i Ognjen Amidžić promovišu dom za stare "Pet Zvezdica"

Najvažniji segment našeg doma svakako je naše izuzetno obučeno medicinsko i nemedicinsko osoblje koje pruža stalnu negu i pažnju tokom 24 sata, 365 dana u godini. Njihova podrška i briga su tu da podrže i ohrabre naše korisnike, jer život u našem domu dobija potpuno novu dimenziju. Misija doma za starije "Pet zvezdica" se bazira na podršci tokom procesa starenja, prepoznavanju različitih potreba naših korisnika i poboljšanju njihovog zdravstvenog stanja u toplom i domaćem okruženju koje pružamo.

Na raspolaganju Vam je i mogućnost zakazivanja obilaska doma, kako biste se na licu mesta uverili u sve pogodnosti koje nudimo korisnicima.

Ne propustite priliku da vaše voljene osobe budu okružene brigom, ljubaznošću i sigurnošću. Obezbedite im mesto u našem domu, gde se nega pretvara u ljubav, a svaki dan donosi osmeh.

Zakažite svoj obilazak i otkrijte zašto je "Pet Zvezdica" pravi izbor. Pozovite nas na +381666102040 ili posetite našu web stranicu www.petzvezdica.rs. Vaša ušteda i udobnost su naš prioritet.