Skver

KOMŠIJA zove na kafu! Letnji bazar na Aerodromu

Autor: InfoKG
14:00 | Sreda, 01 06 2022

Robna kuća “Komšija” organizovaće ove subote, 4. juna, letnji bazar na otvorenom na Aerodromu. Za posetioce će ispred Robne kuće Komšija, u Svetogorskoj ulici, biti izloženi akcijski artikli. 

Nakon druženja sa “Komšijom” u centru Kragujevca i Jagodini, na red je došao i Aerodrom. U Robnoj kući “Komšija” u Svetogorskoj ulici ove subote biće organizovan letnji bazar. 

Vikend je pravo vreme da sa Komšijom popiješ kafu! Zbog toga vas pozivamo u subotu na letnji bazar na otvorenom ispred Robe kuće “Komšija” na Aerodromu. Na tom prostoru biće izloženi akcijski artikli. Posetioce očekuju posluženje, popusti, pokloni i druženje sa komšijama”, poručuju iz RK “Komšija”.

“Komšija” priprema još jedno druženje i to u robnoj kući u centru Kragujevca zakazano za 18. juna, kada će na tom mestu biti održan koncert grupe “Vesele ‘80”.

“Komšija” za sada ima četiri robne kuće i to u centru Kragujevca, na Maloj vagi, Aerodromu i u Jagodini. U robnim kućama “Komšija” možete pronaći sve za vaš dom i dvorište, po konkurentnim cenama. Boje, lakovi, elektro i vodovodni materijal, ručni i baštenski alat, okovi, šrafovi, rasveta, tapete, samo su neki od 12.000 artikala koje “Komšija” nudi kupcima. Pored toga, “Komšija” nudi mogućnost kupovine “iz fotelje” posredstvom sajta komsija.shop

*Promo