SkverFoto: Kožna galanterija FOX

Kožna galanterija FOX od sada i u Kragujevcu (FOTO)

Autor: InfoKG
13:00 | Ponedeljak, 23 11 2020

Poznati brend FOX, koji se bavi izradom kožne galanterije, otvorio je prodajno mesto i u Kragujevcu i to u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića 54. FOX nudi širok izbor proizvoda od kože, a kvalitet garantuje prirodna koža, ručni rad i cene prilagođene za svačiji džep.   

Pored Beograda, Novog Sada, Subotice, Pančevca, Zrenjanina i Šapca, Kožna galanterija FOX je od sada i u Kraguevcu. U FOX-u kažu da im je kvalitet na prvom mestu i da nude širok izbor ručno rađenih proizvoda od kože, domaće proizvodnje i da su idealan i trajan poklon. 

Kožna galanterija FOX je na početku bila samo san. San se pretvorio u ideju, a ideja u plan… Zacrtali smo sebi da znanje i umeće koje se prenosi u porodici već generacijama konačno pretvorimo u nešto opipljivo… nešto naše”, rekli su vlasnici poznatog brenda.

Krenuli smo sa jednom starom mašinom i nekoliko kvadrata kože… Nakon mnogo rada, truda i pre svega ljubavi prema onome sa čime se bavimo rodila se kožna galanterija Fox. Naša želja je bila da svojim radom i ljubavlju stvorimo nešto što će i drugi zavoleti. Želeli smo lepe, kvalitetne i pre svega pristupačne proizvode. Sam naziv kožne galanterije Fabrica Ob Xenia (FOX) znači “radionica za darove”. Dar od nas za Vas ili vaše voljene. Sanjali smo i ostvarilo nam se. Danas naša kožna galanterija ima velik asortiman proizvoda počevši od novčanika, kaiševa, torbi, futrola itd. Naši snovi i želje rastu, a samim tim i naša porodična galanterija”, istakao je jedan od vlasnika Vojislav Počuč.  

Cene proizvoda Kožne galanterije FOX prilagođene su za svačiji džep. Kožni rančevi su već od 3.000 dinara, trobice od 1.990, novčanici 1.290, kaiševi od 1.590, a futrole za kartice od 690.

Kožna galanterija FOX u Kragujevcu nalazi se u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića 54. Kompletnu ponudu proizvoda možete pogledati na sajtu www.proizvodiodkoze.rs, a sve informacije možete dobiti pozivom na broj telefona 061/1655-024.

*Promo

Galerija slika