SportFoto: KMF Ekonomac

“Ekonomac” trijumfovao u Nišu (VIDEO)

Autor: Branko Vukašinović
15:30 | Utorak, 19 02 2019

Klub malog fudbala “Ekonomac” pobedio je u utakmici 13. kola Prve futsal lige Srbije ekipu Vinter sporta u Nišu, rezultatom 7:1. Pobedu kragujevačkoj ekipi doneli su Matijević i Perić sa po dva gola, dok su Stojčevski, Igor i Tales postigli po jedan. Strelac za nišku ekipu bio je Ilić.  

Utakmica je obilovala sa puno lepih i borbenih poteza na obe strane, što je u duelima igrača ovih ekipa uvek bila posebna karakteristika. Potez utakmice zasigurno je drugi pogodak Marka Perića, koji je sjajnim golom prevario golmana domaćih potezom koji je jedan od onih koji se retko ili nikada ne vidjaju i služe za televizijske špice. Taj potez izazvao je dug aplauz niške publike na otvorenoj sceni, koja je po ko zna koji put pokazala da razume i voli ovaj sport.  Naš klub posebno želi da napomene da se domaća publika sjajno ponašala sve vreme i svojim fer i korektnim navijanjem pokazala izuzetan nivo sportske kulture”, objavljeno je na zvaničnom sajtu KMF “Ekonomac”. 

Kragujevčani se i dalje nalaze na prvom mestu na tabeli sa 39 osvojenih bodova, a u sledećem kolu dočekuju tim iz Ivanjice. Meč je na programu u petak, 22. februara od 20:30 časova u hali “Jezero”.