SportFoto: FK Šumadija 1903

Fudbaleri "Šumadije 1903" upisali treću pobedu u nizu, savladali i "Mokru Goru"

Autor: InfoKG
12:00 | Utorak, 05 09 2023

Fudbaleri “Šumadije 1903” zabeležili su treću pobedu u nizu u isto toliko odigranih kola u Šumadijsko-raškoj zoni, pošto su savladali na svom terenu ekipu “Mokre Gore”, rezultatom 3:0. 

Treća pobeda u nizu u isto toliko odigranih kola Šumadijsko - raške zone za ekipu FK “Šumadija 1903”. Na Bubnju je gostovala ekipa “Mokre Gore” koja može biti zadovoljna što se kući vraća sa samo 3 primljena gola. U prvom delu igre viđena je dobra fudbalska predstava u kojoj je domaćin kroz dominaciju na sredini terena konstantno stvarao šanse pred gostujućim golom, dok su gosti svoju šansu tražili iz retkih kontranapada. Već u 15. minutu Miloš Đorđević je potvrdio da je vrstan golgeter postigavši svoj prvi pogodak na utakmici. 

U drugom delu igre potpuna dominacija “Šumadije 1903”. Gostujuća ekipa skoncentrisana isključivo na odbranu uz cilj da primi što manje golova. Iako se igralo na polovini terena koji je pripadao gostujućoj ekipi, nije bilo lako doći do prilike za novi pogodak. U 58. minutu to polazi za nogom Milošu Đorđeviću koji postiže svoj drugi pogodak na ovoj utakmici, ukupno četvrti u tri odigrana kola. Tačku na ovu utakmicu koju je posmatralo oko stotinak gledalaca stavio je Andrej Kostić u 89. minutu.

Pobedili smo jednu veoma iskusnu i dobro organizovanu ekipu i ni malo nije bilo lako doći do pobede iako pogled na rezultat govori drugačije. Srećan sam zbog postignutih pogodaka, ali me još više raduje naša dobra igra i što su pogoci delo celog tima iz izgrađenih akcija”, rekao je Miloš Đorđević dvostruki strelac i najbolji igrač utakmice.

“Šumadija 1903” u narednom četvrtom kolu gostuje u Ilićevu gde će u gradskom derbiju odmeriti snage sa ekipom FK “Srbija”.