SportFoto: BK Ravens KG

Juniorima Badminton kluba “Ravens KG” DEVET medalja u Petrovcu na Mlavi (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
12:00 | Utorak, 18 12 2018

Juniori Badminton kluba “Ravens KG” osvojili su ukupno 9 medalja, po dve zlatne i srebrne i pet bronzanih, na prvom Međuškolskom turniru “Petrovac na Mlavi 2018”, održanom u Sportskoj hali “Dragutin Tomašević“. 

Zlatom su se okitili Relja i Luka Milić, srebro je pripalo Savi Todoroviću i Petru Gordiću, dok su bronzu osvojili Stefan Maksimović, Lana Dramićanin, Jovan Ivanović, Nora Bošković i Jovana Maksić. Uz osvajače medalja, na turniru u Petrovcu su učestvovali još i mladi debitanti kragujevačkog kluba: Selena Stojanović, Isidora Mojsilović, Nevena Ivošev, Vasa Mraović i Lazar Miljković predvođeni Filipom Stojiljkovićem i Andrejom Todorovićem trenerima kluba. 

"Ovim turnirom igrači BK "Ravens KG" su na najlepši način okončali veoma uspešnu sezonu obeleženu sa brojnim medaljama i trofejima, kao i realizacijom nekoliko veoma uspešnih sportskih manifestacija u Kragujevcu. Sledi mirniji period koji ćemo iskoristiti za analizu učinjenog i pripreme za novu sezonu koja je pred nama nakon novogodišnjih i Božićnih praznika", izjavio je predsednik BK “Ravens KG”, Andreja Todorović.  

Međuškolski turnir “Petrovac na Mlavi 2018” okupio je 54 školaraca iz Beograda, Kragujevca, Pančeva, Kruševca, Vršca, Velikog Središta, Čačka, Zrenjanina i Petrovca na Mlavi. Ovim turnirom su zaključena badminton takmičenja u Srbiji u ovoj kalendarskoj godini. Takmičenje je organizovao Petrovački sportski klub pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, Badminton saveza Srbije i Opštine Petrovac na Mlavi.

Galerija slika