SportFoto: Tirana Triathlon

Pavlovićeva i Trakić ponovo TRIJUMFOVALI u Albaniji: Osvojili zlatne medalje na Tirana triatlonu

Autor: InfoKG
15:00 | Petak, 16 06 2023

Kragujevčani Iva Pavlović i Strahinja Trakić ponovo su trijumfovali u Albaniji i to na takmičenju Tirana triatlon. Pavlovićeva i Trakić okitili su se zlatnim medaljama u trci sprint distanca. 

Pre dvadesetak dana članovi Kluba ekstremnih sportova Kragujevac Iva Pavlović i Strahinja Trakić na Tiranatlonu u Albaniji osvojili su zlatnu, odnosno srebrnu medalju, a prošlog vikenda ponovo u Tirani oboje su se okitili zlatnim odličjima.   

Među 200 takmičara iz 15 zemalja na Tirana triatlonu, dvoje Kragujevčana trijumfovalo je u trci sprint distanca, koja je sastojala od 750 metara plivanja, 20 kilometara vožnje bicikle i 5 kilometara trčanja. 

Iva je u ženskoj konkurenciji iza sebe ostavila Grkinju Konstantinu Sintyanaki i Bugarku Anastasiju Pejčev. Strahinja je u mupkoj konkurenciji bio ispred Panajotisa Polizosa iz Grčke i Fetauda Geatana iz Andore. Zanimljivo je i da je ovo Trakićeva peta pobeda na ovom takmičenju. 

Pavlovićevu ovog vikenda očekuje Evropski juniorski kup u Izvorani u Rumuniji, dok se Trakić priprema za Ironman takmičenje, koje će biti održano za dve nedelje u Nici.