Sport

“Radnički 1923” protiv “Metalca”, generalna proba pred prolećni deo prvenstva

Autor: Branko Vukašinović
14:28 | Petak, 03 03 2017

Fudbaleri “Radičkog 1923” u poslednjoj, sedmoj, kontrolnoj utakmici pred nastavak sezone u Srpskoj ligi Zapad odmeriće snage sa ekipom “Metalac” iz Gornjeg Milanovca. Meč je na programu u nedelju, 5. marta, od 14 časova na stadionu “Čika Dača”.

Posle nešto više od mesec dana intenzivnog rada, treniranja i psiho-fizičkog pripremanja za prolećni deo prvenstva, igrači “Radničkog 1923”, po poslednji put ove zime, proveriće svoju spremnost za nastavak takmičenja. U okviru priprema za nastavak sezone u Srpskoj ligi zapad, Kragujevani su do sada odigrali šest kontrolnih utakmica i zabeležili četiri pobede i dva poraza.

Poslednja kontrolna utakmica za “Radnički 1923” je generalna proba pred meč 16. kola Srpske lige Zapad, kada će 11. marta kragujevačka ekipa gostovati u Požegi protiv ekipe “Sloga”.

Očekuje se da u dobrom ritmu pozitivnih rezultata ekipa “Radničkog 1923” započne drugu polovinu puta ka višem rangu. Kragujevčani su jeseni deo prvenstva završili na prvom mestu na tabeli sa 34 osvojena boda.