SportFoto: Andreja Kostadinović

“Radnički 1923” protiv “Poleta” - Kovačević: Borba od početka do kraja

Autor: Branko Vukašinović
15:40 | Petak, 28 04 2017

Fudbaleri “Radničkog 1923” u 24. kolu Srpske lige Zapad gostuju ekipi “Poleta”. Meč je na programu u nedelju, 30. aprila, od 11 sati u Ljubiću.

Šef stručnog štaba, Slaviša Kovačević, u nedelju će moći da računa na sve igrače, sem na Iliju Matejevića, koji će izostati zbog povrede. Kovačević kaže da je pravi pristup svakom meču vera u sebe i borba od početka do kraja.

Za ovaj meč imali smo vremena da treniramo, radimo, da zajedno iz dana u dan napredujemo. Pred nama je protivnik koji u svojim redovima ima kvalitetne igrače, tim koji zaslužuje poštovanje. Međutim, koja god da je ekipa sa druge strane moramo verovati u sebe, pružiti maksimum, boriti se za svaku loptu, i ne prestajati sa borbom do samog kraja utakmice. To je pravi pristup i jedini način da ostvarimo ono što želimo”, izjavio je Slaviša Kovačević.

Do kraja takmičarskog dela sezone u Srpskoj ligi Zapad ostalo je nešto više od mesec dana, a situacija na tabeli je neizvesna. Na vrhu tabele su četiri ekipe, sa malom i premostivom bodovnom razlikom. “Radnički 1923” i dalje je prvi, a u stopu ga prate “Budućnost”, “Sloga” i “Šapine”.

Kragujevčane od plasmana u viši rang deli još sedam mečeva, a u “Radničkom 1923” veruju da će do kraja ostati na vrhu tabele.

Podsetimo, “Radnički 1923” je u jesenjem delu prvenstva savladao “Polet”, rezultatom 1:0, golom Darka Spalevića u 3. minutu. Tim iz Ljubića trenutno se nalazi se na 14. mestu na tabeli.