SportFoto: SPD Radnički - arhiva

Rukometaši Radničkog dočekuju "Proleter"

Autor: M.S.
15:00 | Petak, 28 10 2022

Rukometaši Radničkog odigraće utakmicu u okviru 6. kola Arkus lige protiv ekipe Proletera iz Zrenjanina. Utakmica se igra sutra od 18 časova u Hali "Jezero".  

Seriju od tri vezana trijumfa, prekinutu porazom u Novom Sadu, rukometaši Radničkog će težiti da nastave u meču protiv "Proletera". Iako se do sada nisu sastajali, maksimalno motivisani i puni samopouzdanja i želje da dokažu da je susret sa Vojvodinom bio samo loš dan, Kragujevčani su spremni da dobrom partijom pred svojim navijačima osvoje nova dva boda i započnu novi pobednički niz.

"Nakon teškog poraza od ekipe Vojvodine, okrećemo se mini seriji u kojoj mi preuzimamo epitet favorita. Vredno smo trenirali protekle nedelje i nikako nećemo dozvoliti da dođe do opuštanja protiv mlade i perspektivne ekipe Proletera. Ne možemo da kažemo da nam je ekipa Proletera totalna nepoznanica, ali od osnivanja kluba nismo se sastajali u međusobnim susretima što će dati još jednu draž da zabeležimo nova dva boda. Sigurno da ćemo tako nastaviti dobar niz i tako još jednom dokazati da u Jezeru postoji samo jedna ekipa. Iskoristio bih priliku da pozovem sve navijače da nas podrze u što većem broju u subotu", izjavio je bek Radničkog, Mihajlo Knežević. 

Rukometaši Radničkog se trenutno nalaze na šestom mestu na tabeli Arkus lige sa osvojenih 6 bodova.

Izvor: SPD Radnički