SportFoto: SPD Radnički - arhiva

Rukometaši Radničkog dočekuju Ub na startu plej-auta

Autor: InfoKG
15:00 | Utorak, 09 04 2024

Prvi protivnik na startu doigravanja u plej-autu rukometašima Radničkog biće ekipa Uba koju će Radnički ugostiti sutra  u hali Jezero od 19.00 časova.

Oficijelni deo sezone Super rukometne lige završen je  minulog vikenda. Rukometaši Radničkog zauzeli su sedmo mesto i samim tim nastavljaju takmičenje u plej-autu. Na novoformiranoj tabeli, kragujevački superligaš zauzima treće mesto, no ta činjenica ih neće uspavati pred odlučujuće duele u kojima će mnogi timovi tražiti slamku spasa za opstankom u eliti.

"Voljom žreba prvi protivnik na startu doigravanja će nam biti ekipa Uba, koja nam je u jesenjem delu sezone otkinula bodove na njihovom terenu. Radi se o vrlo nezgodnom protivniku kome je svaka utakmica biti ili ne biti u plej-autu. Naš zdravstveni bilten se polako popravlja i nadamo se da će igrači koji ulaze sa klupe iskoristiti svoje minute u igri i pokazati stručnom štabu da se na njih može računati kako u nastavku, tako i u narednoj sezoni. Mi ćemo dati sve od sebe da upišemo startne bodove koji bi nam doneli značajnu dozu samopouzdanja pred dalji tok takmičenja", izneo je očekivanja pred prvi duel plej-auta, šef stručnog štaba Radničkog Dragan Študer.

Pravdu na ovom susretu će deliti sudijski par Zoran Popov iz Novog Sada i Goran Ristić iz Kikinde.

Izvor: SPD Radnički