SportFoto: SPD Radnički

Šampion neumoljiv u susretu sa Kragujevčanima

Autor: InfoKG
11:00 | Utorak, 25 02 2020

Odbojkaši Radničkog porazom su započeli takmičenje u mini-ligi. Ekipa Dragana Kobiljskog je na gostovanju braniocu titule i učesniku ovogodišnje Lige šampiona, novosadskoj Vojvodini, pretrpela ubedljiv poraz, rezultatom 0:3. 

Za razliku od prethodna četiri duela Kragujevčana i Novosađana u ovoj sezoni, na ovom meču su popularne „lale“ bez većih problema došle do trijumfa u tri seta.

Aleksandar Blagojević bio je najefikasniji u pobedničkom timu sa 17 osvojenih poena. Značajnu podršku korektor Novosađana imao je u Nemanji Mašuloviću sa 12 i Davidu Mehiću sa 11 osvojenih poena.

U redovima Radničkog nije bilo igrača sa dvocifrenim učinkom. Najbliži tome bio je kapiten Vladimir Jekić, koji je utakmicu završio sa 8 osvojenih poena, što je daleko ispod njegovih realnih mogućnosti i partija u dosadašnjem delu sezone.

Kragujevčani su nakon ovog poraza ostali na šestoj poziciji mini-lige, a priliku da poprave utisak imaće u četvrtak, 27. februara, kada će u "Jezeru" ugostiti Mladi radnik iz Požarevca.