SportFoto: Printscreen/KLS

Košarkaši “Radničkog” izgubili u Novom Sadu

Autor: Branko Vukašinović
13:40 | Ponedeljak, 20 11 2017

Košarkaši “Radničkog” izgubili su u utakmici sedmog kola Košarkaške lige Srbije od ekipe “Vojvodine” u Novom Sadu, rezultatom 87:81.

Najkorisniji igrač ove utakmice bio je Bjelica sa 25 poena, a dvocifreni strelci u “Vojvodini” bili su još Janjić sa 15 i Stojanović sa 11 poena. U “Radničkom” prednjačio je Jovanović sa 23 poena, a slede ga Kljajević sa 17 i Milosavljević sa 16 poena.

Nismo imali dovoljno sreće. Kontrolisali smo celu utakmicu, neke naše padove u igri igrači Vojvodine su vešto iskoristili, preuzeli su inicijativu i pobedili na ovoj utakmici. Čestitam im na fer igri i trijumfu. Mi smo igrali znatno bolje nego na prethodnim utakmicama, ali imamo još mnogo prostora za napredak. To može da nas dovede do željno iščekivane prve pobede u sezoni. Okrećemo se narednoj utakmici koja se igra pred našim navijačima u sredu kada dolazi Dinamik. Jeste zgusnut raspored, ali verujemo da možemo da dođemo do pobede, a nadam se da će u tome da nam pomognu Kragujevčani i sve ostale pristalice našeg kluba. Uveren sam da ćemo da budemo u još boljem izdanju za tri dana”, izjavio je za klupski sajt Jovanović.  

Tim Bojana Kusmuka u sledećem kolu dočekuje ekipu beogradskog “Dinamika”. Meč je na programu u sredu, 22. novembra od 16,30 časova u hali “Jezero”.