SportFoto: Facebook/Ip Sportmedia

Miljković počasni član "Ekonomca"

Autor: InfoKG
15:00 | Sreda, 08 11 2017

Proslavlјeni odbojkaš Ivan Milјković postao je počasni član “Ekonomca” i uručen mu je dres kragujevačkog kluba sa brojem 14., koji je obeležio njegovu dosdašnju igračku karijeru. Na taj način, najtrofejniji srpski futsal klub nastavio je praksu dovođenja poznatih imena domaćeg sporta u svoje redove. 

Nisam toliko umešan u baratanju sa loptom za futsal, bez obzira što sam svoju igračku karijeru proveo u sportu sa loptom, ali ako ništa više očekujem da doprinesem novom timu na visini i u skok igri. Drago mi je da sam na ovaj način postao deo ove sredine, biće to lepa prilika da se družimo i uživamo u sportu. Ono što mogu sa sigurnošću da kažem jeste da ću sa ponosom isticati da sam i zvanično član jednog izuzetnog kluba, kakav je Ekonomac”, izjavio je za “IP sportmedia” Miljković, koji, nakon završene igračke karijere, obavlja funkciju potpredsednika Odbojkaškog saveza Srbije.  

U “Ekonomcu” su srećni i ponosi što je Miljković postao deo njih.

Radi se o sigurno jednom najvećih asova naše odbojke, igraču bez i jedne mrlje u svojoj karijeri, odličnom čoveki, tako da su sve to bili razlozi zbog kojih smo želeli da ga dovedemo u naše redove. I dalje ćemo težiti da uspešne sportiste i ljude izuzetnih karakternih osobina dovodimo u naše redove, jednog dana možda napravimo i kuću slavnih”, rekao je za “IP sportmedia” predsednik "Ekonomca", prof. dr Veroljub Dugalić.

Podsetimo, počasni članovi “Ekonomca”, pored Miljkovića, su Aleksandar Đorđević, Milorad Čavić, Nađa Higl, Darko Stanić, Stevan Pletikosić, Slobodan Krčmarević, Đorđe Balašević...