SportFoto: SPD Radnički

Odbojkaši Radničkog dočekuju subotički Spartak

Autor: InfoKG
11:00 | Petak, 22 11 2019

Odbojkaši Radničkog u utakmici osmog kola Super lige Srbije dočekuju subotički Spartak. Meč je na programu sutra od 18 časova u hali “Jezero”, a ulaz je besplatan. 

Svakako da nas očekuje težak meč. Spartak je ekipa bez izraženog pojedinca u svojim redovima, ali sa izuzetnom timskom igrom. Mi smo u dobroj formi i rešeni da nastavimo niz dobrih rezultata. Mislim da nam je velika prednost domaći teren, jer Spartak nešto slabije igra na gostovanjima. Takođe, njih u toku nedelje očekuje gostovanje u Nišu, u okviru Kupa Srbije, dok je naša kup utakmica sa Vojvodinom odložena, tako da ćemo sigurno biti nešto odmorniji u odnosu na našeg protivnika. U svakom slučaju, priželjkujemo nove bodove i iskreno se nadam da ćemo do njih i doći”, izneo je svoja očekivanja pred susret sa Subotičanima Nemanja Opačić, “desna ruka” trenera Radničkog, Ivana Blagojevića.

I srednji bloker Kragujevčana Vuk Milutinović smatra da njegovu ekipu očekuje težak izazov, koji će, nada se, uspeti da savlada i dođe do novih bodova.

Čeka nas dosta teška utakmica u subotu, jer igramo protiv ekipe koja je u jako dobroj formi i sigurno ne dolazi kod nas sa belom zastavom. Iskusna su ekipa koja zna da igra i nisu slučajno pri vrhu tabele. Što se nas tiče, mi u ovu utakmicu ulazimo posle velike pobede u Beogradu, pa se sa pravom nadamo dobrom rezultatu u subotu, iako smo svesni da put do trijumfa neće biti nimalo lak”, kaže Milutinović.

U Radničkom su uvereni da će kragujevačka publika prepoznati važnost predstojeće utakmice i da će u značajnom broju ispuniti tribine hale “Jezero“, kako bi pomogla ovim momcima u pohodu ka još jednom trijumfu.