Info

EKSKLUZIVNO: Uhapšen pucač iz Bahusa!

Autor: Jovana Mladenović
16:26 | Četvrtak, 26 01 2017

Pucač iz "Bahusa" uhapšen je nakon 13 dana skrivanja, a reč je N.L. (1987). On je, podsetimo, ispalio metak u dvadesetosmogodišnjaka, u sred bela dana u centru grada, i naneo mu lakšu povredu noge.

Policija je dan nakon pucnjave, koja se dogodila 12. januara, saopštila da zna identitet muškarca koji se sumnjiči da je pucao, a on se sve do juče, kada je uhapšen, skrivao. Uhapšenom N.L. određen je pritvor, potvrđeno je portalu InfoKG iz kragujevačkom MUP-a.

Podsetimo, zbog nasilničkog ponašanja, odnosno učetsvovanja u velikom sukobu koji je izbio u kafiću "Bahus", istog dana su uhapšena dvojica Kragujevčana. R.J. i L.L., protiv kojih su podnete krivične prijave i koji su, nakon pritvora i saslušanja u Osnovnom tužilaštvu, pušteni da se brane sa slobode. Prema našim nezvaničnim saznanjima, neka lica su se i privatnim tužbama priključila gonjenju osumnjičenih od strane Tužilaštva.

Ovaj događaj digao je na noge ceo grad. Nastavak je razračunavanja dve zavađene grupe koji traje mesecima unazad, pa kragujevačku javnost, sada već u kontinuitetu, uzbuđuju događaji poput upucavanja, masovnih tuča, bacanja bombi...

Podsetimo, u četvrtak, 12. januara, u 15 sati je u "Bahusu", te potom i u samoj Glavnoj, naočigled gostiju kafića i prolaznika koji su se tu slučajno našli, došlo do obračuna koji je počeo svađom, nastavio se gađanjem staklenim i drugim predmetima koji su se momcima našli pod rukom, a kulminirao je pucanjem iz pištolja.