Info

Uhapšena dvojica zbog haosa u Bahusu, zna se ko je pucao!

Autor: Jovana Mladenović
13:50 | Petak, 13 01 2017

Nakon jučerašnjeg sukoba i pucnjave u kafiću Bahus i po Glavnoj ulici usred bela dana, uhapšena su dvojica Kragujevčana osumnjičena da su učestvovali u ovom nasilnom događaju, dok je muškarac koji je pucao i ranio jednog mladića identifikovan i za njim se i dalje traga.

Policija je uhapsila R.J. (24) i L.L. (22) iz Kragujevca zbog učestvovanja u sukobu, a lice koje je ispalolo metak u nogu dvadesetosmogodišnjaka i pobeglo sa lica mesta identifikovano je, ali se za njim i dalje traga.

Uhapšenima je, po nalogu nadležnog tužioca, određena mera zadržavanja u trajanju do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje. Oni će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Podsetimo, oko 15 časova juče je u Bahusu došlo najpre do žučne rasprave momaka iz dve zavađene grupe, koja je zatim prerasla u gađanje staklenim predmetima koji su im se našli pod rukom, a sve je kulminiralo vatrenim obračunom i ranjavanjem jednog mladića u nogu. Sve detalje možete pročitati OVDE