Info

InfoKG slavi 4. rođendan

Autor: Branko Vukašinović
10:00 | Subota, 21 09 2019

Dragi Kragujevčani, portal InfoKG danas slavi 4. rođendan. U protekle četiri godine objavili smo više od 12.000 tekstova o dešavanjima u Kragujevcu i ostvarili više od sedam miliona poseta.   

InfoKG je ubedljivo najčitaniji portal u gradu, a po broju poseta možemo se svrstati u rang i sa pojedinim sajtovima na nacionalnom nivou. U prilog tome govori i činjenica da na mesečnom nivou ostvarimo više od 200.000 poseta.

Najposećenija rubrika na našem portalu je 50 najmoćnijih u Kragujevcu. Tradicionalno, ova lista izaziva veliku pažnju javnosti, pa na mnogi zbog nje kritikuju, ali i hvale. Veliki broj poseta beleži i rubrika Kragujevčani, koja je modifikovana i u okviru nje objavljujemo intervjue sa uspešnim ljudima.  

Čitaocima portala InfoKG privlače pažnju i rubrike skver i poslovi, u okviru kojih, pored zanimljivosti, preporučujemo koje restorane posetiti, u kojim buticima i prodavnicama pazariti, ali i gde pronaći posao.  

Zahvaljujemo vam se što nas pratite i čitate u nadi da ćete to činiti i ubuduće, a mi ćemo vas i dalje objektivno i na vreme informisati o najbitnijim dešavanjima u Kragujevcu. Sugestije, primedbe i obaveštenja možete nam slati na našu Facebook stranicu, Instagram profil ili na mail adresu: info@infokg.rs.  

Hvala na poverenju!