Skver

InfoKG slavi 3. rođendan

Autor: Branko Vukašinović
10:00 | Petak, 21 09 2018

Dragi Kragujevčani, portal InfoKG danas slavi 3. rođendan. U protekle tri godine objavili smo više od 10.000 tekstova o dešavanjima u Kragujevcu i ostvarili više od pet miliona poseta.   

InfoKG je ubedljivo najčitaniji portal u gradu, a po broju poseta trenutno se možemo svrstati u rang i sa pojedinim sajtovima na nacionalnom nivou. U prilog tome govori i činjenica da na mesečnom nivou ostvarimo više od 200.000 poseta.

Najposećenija rubrika na našem portalu je 50 najmoćnijih u Kragujevcu. Tradicionalno, ova lista izaziva veliku pažnju javnosti, a mnogi nas zbog nje kritikuju, ali i hvale. Veliki broj poseta beleži i rubrika Kragujevčani, koja je u proteklom periodu modifikovana i sada je u okviru nje objavljuju intervjui sa uspešnim ljudima.  

Čitaocima portala InfoKG su privukle pažnju i rubrike koje smo uveli prošle godine skver i poslovi, u okviru kojih, pored zanimljivosti, preporučujemo koje restorane posetiti, u kojim buticima i prodavnicama pazariti, ali i gde pronaći posao.  

Zahvaljujemo vam se što nas pratite i čitate u nadi da ćete to činiti i ubuduće, a mi ćemo vas i dalje objektivno i na vreme informisati o najbitnijim dešavanjima u Kragujevcu. Sugestije, primedbe i obaveštenja možete nam slati na našu Facebook stranicu ili na mail adresu: info@infokg.rs.  

Hvala na poverenju!