Info

Logikids: Upis u toku, nastava od septembra

Autor: Branko Vukašinović
10:00 | Ponedeljak, 15 08 2016

U Obrazovnom centru “Logikids”, prvoj školi “SuanPan” mentalne aritmetike u Kragujevcu, u toku je upis dece uzrasta od 5 do 14 godina, a za kragujevačke mališane će se od septembra 2016. godine realizovati nastava.

Obrazovni centar “Logikids” nalazi se u Stambeno - poslovnom objektu “Smallville”, u ulici Bulevar kraljice Marije 54. Roditelji koji su zainteresovani da decu upišu u “Logikids” sve informacije mogu dobiti na sajtu www.logikids.rs ili pozivom na brojeve telefona 062/292-000; 062/293-000; 062/294-000.

Centar je licenciran za sprovođenje nastave “SuanPan” mentalne aritmetike, međunarodnog programa koji dokazano utiče na razvijanje intelektualnih potencijala kod dece. Program se bazira na upotrebi drevne računaljke, abakusa, obema rukama. To dovodi do stimulacije obe moždane hemisfere i podizanja opštih mentalnih potencijala deteta. O čemu možete pročitati više ovde.

U “Logikids-u” sa mališanima će raditi iskusni pedagozi, sociolozi, vaspitači, profesori razredne nastave, koji poseduju višegodišnje radno iskustvo i licencirani su od strane osnivača i vlasnika programa, firme “PRO-MENS” iz Niša.