Info

Na vrhu kulinarske scene: Grand Prix "Gastro kupa Srbije" za "HoReCa asocijaciju Kragujevac" (FOTO)

Autor: Jovana Mladenović
10:00 | Utorak, 08 10 2019

Na vrhu kulinarske scene: Grand Prix "Gastro kupa Srbije" za "HoReCa asocijaciju Kragujevac" (FOTO)
"HoReCa asocijacija Kragujevac" na međunarodnom takmičenju "Gastro Kup Srbija 2019", koji je održan po treći put u Novom Sadu u sklopu međunarodnog sajma turizma od 3. do 5. oktobra, osvojila je prvo mesto i Grand Prix u sveukupnom plasmanu, kao i treće mesto.

Grand Prix “Gastro kup Srbija 2019” pripao je članu HoReCa asocijacije Kragujevac Stefanu Ristoviću, drugo mesto osvojio je Stevan Pejdanovski (restoran Soba 207, Beograd), dok je treće mesto pripalo Dragiši Stefanoviću iz HoReCa asocijacije Kragujevac.

Na Međunarodnom takmičenju “Gastro kup Srbija 2019” učestvovalo je 30 domaćih i stranih takmičara koji su se nadmetali u kategorijama: jelo od piletine, obrok salata, jelo od testenine, moderno nacionalno jelo, torte, nacionalni sto, karving. 

Za HoReCa asocijaciju medalje su osvojilli Stefan Ristović (tri zlatne, jedna srebrna i Grand Prix), 
Dragiša Stefanović (jedna zlatna, jedna srebrna, bronzane bronzane, pehar za treće mesto) i Dragan Radojčić (jedna srebrna i jedna bronzana).

"Naši momci su zaista pokazali kako se profesija, boje Srbije i naša asocijaciju koju predstavljaju vole i poštuju. Poslednjih meseci je bilo iscrpljujućeg rada jer smo imali par takmičenja u kojima smo ostvarili velike pobede. Trenutno pravimo gastronomsku pauzu i planove za sledeću godinu. Nadamo se da ćemo i sledeće godine ponoviti dobre rezultate koje ostvarujemo godinama unazad“, rekao je predsednik HoReCa asocijacije Kragujevac Vujadin Vujadinović.

Galerija slika