Info

RSG slavi 14. rođendan

Autor: Branko Vukašinović
14:00 | Ponedeljak, 19 10 2020

Radio Stari grad, ubedljivo najslušanija radio stanica u Kragujevcu, danas obeležava 14 godina postojanja, sa udelom u slušanosti od preko 60 odsto, a koji se iz godine u godinu povećava. 

Radio Stari grad je, pored toga što je ubedljivo najslušanija radio stanica u Kragujevcu, ujedno i jedna od najslušanijih stanica u zemlji putem interneta, sa preko 100.000 jedinstvenih poseta streamingu tokom jednog meseca. Najveći deo slušalaca na njihovom live streaming kanalu je iz naše zemlje, dok je ostatak iz preko 100 zemalja sveta, sa akcentom na zemlje sa velikom srpskom dijasporom (USA, Kanada, Nemačka, Austrija, Švajcarska, Francuska…).

Radio Stari grad nezaobilazan je kanal medijske komunikacije sa Kragujevčanima, kako za velike medijske agencije i njihove klijente, tako i za direktne nacionalne i lokalne oglašivače. 

RSG je prošle godine promovisao novi sajt rsg.rs, koji je u potpunosti podređen doživljaju korisnika, odnosno slušaoca, a odlikuje ga moderan dizajn i lakoća korišćenja. U fokusu su plejeri za slušanje kako redovnog programa Radija Stari grad, tako i ostalih kanala koji će zadovoljiti svačiji muzički ukus.

Podsetimo, Radio Stari grad je počeo sa radom 19. oktobra 2006. godine, i od prvog dana drastično se razlikovao od tadašnje konkurencije, ponudio je drugačiju mešavinu trenutnih hitova, koji su u to vreme bili aktuelni, oživljavao neke stare, zaboravljene pesme, ali i stvarao nove hitove. To pokazuje i da se RSG od prvog dana trudio da opravda slogan “Rušimo sve granice”. 

Sa željom da i narednih godina Radio Stari grad bude ubedljivo najslušanija radio stanica u Kragujevcu i šire, portal InfoKG kolegama čestita 14. rođendan.