KragujevčaniFoto: Printscreen - Instagram/ivanadelta

Supruga Miroslava Miškovića je Kragujevčanka, vešto se drži podalje od medijske pažnje, a evo kako je još njen muž povezan s našim gradom

Autor: InfoKG
13:00 | Utorak, 13 07 2021

Supruga Miroslava Miškovića nikada nije želela medijsku pažnju, piše magazin Stil, a prema saznanjima portala InfoKG, Ljiljana je upravo Kragujevčanka. Mišković je, inače, i na druge načine povezan s našim gradom. Studirao ekonomiju u Kragujevcu i trenirao atletiku u Radničkom. Bio je i juniorski reprezentativac Srbije u sprinterskim disciplinama. Miroslav Mišković je i osnivač Delta Fondacije koja je sagradila dve zadužbine koje su poklonjenje društvenoj zajednici, a jedna od njih je Centar za sport i rehabilitaciju osoba sa invaliditetom Iskra u Kragujevcu.

Miroslava Miškovića, osnivača i predsednika kompanije „Delta Holding“, retko viđamo u javnosti, a njegovu suprugu Ljiljanu još ređe. No, tu priliku dobili smo zahvaljujući njihovoj ćerki Ivani Mišković-Karić, koja je povodom tatinog 76. rođendana objavila zajedničku fotografiju svojih roditelja, piše magazin Stil.

Bračni par Mišković, srećan i nasmejan, pozirao je na odmoru u letovalištu Rose. Budući da na Crnogorskom primorju već dugo imaju kuću, Miškovići su odavno „prebrinuli brigu“ gde i kako se rashladiti tokom vrelih letnjih dana.

Sa njima u kući često borave deca, ćerka Ivana i sin Marko, sa porodicama, a u društvu unučića zabava je zagarantovana.

Supruga Miroslava Miškovića nikada nije želela medijsku pažnju

S obzirom na to da gospođa Mišković nikada nije pokazivala želju da se javno eksponira, bliže smo mogli da je upoznamo samo zahvaljujući rečima njenih ukućana, piše Stil.

‒ Detinjstvo pamtim po tome što je svako imao svoje obaveze. Mama i tata su radili, Marko i ja smo učili ‒ ispričala je jednom prilikom Ivana.

‒ Kada bismo se na kraju dana svi okupili u kući, razgovarali bismo o svemu i svačemu. Oduvek se znao red. Znalo se kad izlazim i kad se vraćam, znalo se sa kim sam izašla. Tu nije bilo pogovora.

Izvor: STIL; InfoKG