SkverFoto: Školica crtanja "Crtica"

Novo u Kragujevcu - Školica crtanja “Crtica”

Autor: InfoKG
09:00 | Subota, 28 01 2023

Školica crtanja “Crtica”, za uzrast od 6 do 14 godina, decu upoznaje sa osnovama crtanja i slikanja, na način koji je njima prilagođen. Školica ima za cilj da u što većoj meri podstakne dečiji kreativni potencijal, da u njima probudi crtačke, likovne i estetske sposobnosti razvijajući maštu, kreativnost i talenat. Deca će raditi na crtanju, slikanju i oblikovanju raznih formi i predmeta, uz stručna uputstva, uvažavajući njihovu maštu i način izražavanja.

Časovi su namenjeni svima koji imaju sklonosti prema crtanju i slikanju, kreativnom izražavanju, željom da uče osnove, ali i da proširuju svoja postojeća znanja, deci koja žele da se druže, uče zajedno sa drugima i formiraju svoju umetničku crticu.

Prvi čas je besplatan, služi za upoznavanje sa našom školicom i ne obavezuje ni na koji način. Deca će raditi sa raznovrsnim umetničkim materijalom koji je uračunat u cenu. Rad se odvija po grupama, u zavisnosti od uzrasta polaznika. Deca će se družiti sa svojim vršnjacima i stvarati umetnička dela od svakodnevnih stvari. Razvijaćemo maštu, vežbati strpljenje i koncentraciju. Školica crtanja će pomoći u pronalaženju skrivenih talenata i interesovanja koja mogu postati zabava a možda i profesionalno opredeljenje. Svi segmenti edukacije se sprovode pedagoškim i kreativnim pristupom. Školicu vodi Slađana Marković, diplomirani grafički dizajner sa višegodišnjim iskustvom u kreativnom radu sa decom.

Očekujemo vas u prijatnom ambijentu u centru Kragujevca, ul. Milovana Gušića br. 19/1, u neposrednoj blizini osnovne škole "Radoje Domanović". Prijavite se za besplatan prvi čas na telefon 063/110-65-56 ili na e-mail sladjana@crtica.rs.

Više informacija na www.crtica.rs ili na našem Instagram profilu.

*Promo
 

Galerija slika