Skver

Schnecken puž gel krema - Najbolje rešenja za zatezanje kože, protiv bora, akni i ožiljaka

Autor: InfoKG
10:30 | Petak, 08 06 2018

Nemačka, Schnecken gel krema od puževe sluzi idealan je preparat koji će pomoći vašoj koži. Dobra je za hidriranje kože i regeneraciju, pa se može koristiti protiv raznih upala, kao i za čišćenje od toksina. Ublažava pigmentaciju tkiva, smanjuje crvenilo, deluje protiv starenja i smanjuje bore. Predstavlja odlično sredstvo protiv akni i opekotina, kao i protiv strija i celulita, a dokazano deluje na ožiljke. Čisti pore od svih ostataka šminke, mrtvih ćelija i nečistoća. Može se koristiti i za uklanjanje fleka i staračkih pega sa kože.

Tajna ovog proizvoda je u puževoj sluzi, koja je viskozna i rastegljiva. Sadrži alantoin, hemijsko jedinjenje koje je veoma korisno za kožu. On obnavlja ćelije ovog tkiva, pri čemu stvara proteine koji je hrane, a i praktično eliminiše bore. 

Stručnjaci kažu da je slobodno možemo uvrstiti u svakodnevnu rutinu i da ćemo se uveriti koliko je njeno dejstvo sjajno i pogodno za kožu. Iskustva korisnika su veoma pozitivna, bez obzira za koju namenu su je koristili.

Gel krema od puževe sluzi ne izaziva nuspojave. Zanimljivo je da, pored toga, što sve veći broj žena svih starosnih grupa kupuje ovaj proizvod, neretko ga koriste i muškarci. Schnecken gel krema je sasvim bezbedna i za trudnice 

Schnecken gel kremu možete poručiti posredstvom Facebook stranice Puž gel krema Schnecken po ceni od 2.300 rsd, (bez triškova dostave). Ukoliko kremu poručite do 15. juna za dodatnih 300 rsd možete dobiti Aloe Vera Creme u pakovanju od 250 ml. Ne propustite priliku da nabavite ova dva sjajna preparata za negu kože vašeg lica i tela po ukupnoj ceni od 2.600 rsd (bez triškova dostave). 

*PR tekst