SportFoto: BK Ravens KG

Badminton klub “Ravens KG” osvojio 14 medalja na “Trofeju Beograda” (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
11:00 | Četvrtak, 26 09 2019

Članovi Baminton kluba Ravens KG osvojili su 14 medalja, zlatnu, četiri srebrne i devet bronzanih na 19. po redu turniru “Trofej Beograda”. Najsjajnijim odličjem okitila se Lana Dramićanin u ženskoj singl C kategoriji. 

Na dvodnevnom turniru “Trofej Beograda 2019” učestvovalo je 12 članova Badminton kluba “Ravens KG”, koji su osvojili ukupno 14 medalja.   

Zlato je pripalo Lani Dramićanin, srebrom su se okitili Anja Velemir i Minja Milovanović, Marta Ilić i Aleksandar Jovičić. Po dve bronze su osvojili Igor Jovanović, Petra Gordić i Relja Milić, a po jednu Luka Milić, Aleksandar Jovičić i Stefan Maksimović. 

"Veoma uspešan nastup mladih kragujevčana, uz prikazan napredak u igri, malo je nedostajalo i sportske sreće da i medalje budu još sjajnije. Takođe i dvoje takmičara koji su ovoga puta ostali bez medalje (Jovana Maksić i Jovan Ivanović) su se maksimalno trudili i samo nekoliko osvojenih poena ih je delilo od plasmana u 1/2 finala njihovih konkurencija.
Zadovoljni smo formom i prikazanom igrom naših igrača, i nastavljamo u jakom ritmu sa pripremama za nove turnire i organizaciju tradicionalnog Trofeja Kragujevca u badmintonu koji če biti održan u novebru ove godine
”, izjavio je Predsednik UO i trener BK Ravens KG, Andreja Todorović. 

Na ovogodišnjem, 19. po redu, turniru “Trofej Beograda” takmičilo se oko 100 učesnika iz 12 klubova, a organizovali su ga Badminton klub Beograd i Badminton savez Beograda.

Galerija slika