SportFoto: ŽFK Radnički 1923

Fudbalerke "Radničkog 1923" pozivaju na proslavu istorijskog uspeha na stadionu "Pampas"

Autor: InfoKG
13:30 | Petak, 10 05 2024

Fudbalerke “Radničkog 1923” u šestom kolu plej auta Superlige Srbije odmeriće snage sa ekipom TSC-a. Meč je zakazan sutra od 17 časova na stadionu u Sportskom centru “Pampas”, a ulaz je besplatan. Kragujevačke fudbalerke pozivaju navijače da dođu u što većem broju i tako proslave zajedno sa njima istorijski uspeh, tačnije peto mesto na tabeli. 

Fudbalerke Radničkog 1923 sutra će proslaviti istorijski uspeh. U šestom kolu plej auta Superlige Srbije sastaće se sa ekipom TSC-a od 17 časova na stadionu u Sportskom centru “Pampas”.

Obe ekipe su osigurale opstanak u Super ligi Srbije te najavljuju da će ovo biti utakmica u kojoj će se ove dve ekipe nadigravati bez pritiska i time prirediti jednu lepu fudbalsku predstavu. 

Pozivamo sve ljubitelje fudbala da dođu i uživaju u poslednjoj utakmici ove sezone. Na poluvremenu organizovaćemo tri nagradne igre i publika će biti u prilici da dobije po jedan dres “Radničkog 1923”, majicu FK “Radnički 1923 i majicu domaćina FK “Trnava”. Ulaz je besplatan , dođite da zajedno proslavimo istorijski ispeh fudbalerki, peto mesto na tabeli” poručuju iz ŽFK “Radnički 1923”.