SportFoto:  BJJ Caminho Team Kragujevac

Janjiću zlato u Cirihu, Lazoviću bronza u Beogradu (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
11:00 | Petak, 25 05 2018

Član Kluba brazilske džijudžice “Kaminjo tim Kragujevac” Milovan Miša Janjić okitio se zlatom na Internacionalnom takmičenju “Zurich open 2018” u Švajcarskoj, dok je Aleksa Lazović osvojio treće mesto na turniru “Flavium NoGi challenge” u Beogradu. 

Na Internacionalnom takmičenju “Zurich open 2018” učestvovalo je oko 600 džijudžicu majstora. Janjić je osvojio zlato u svojoj i apsolutnoj kategoriji. 

Ovo je bilo ozbiljno i veoma teško takmičenje, sa borcima iz celog sveta, a pogotovo iz Brazila i Evrope. Takmičio sam se u kategoriji braon pojas Master 3 Heavy i u apsolutnoj braon Master 3. Sve borbe sam pobedio završnicom, odnosno naterao sam protivnika da preda borbu polugom”, rekao je Milovan Miša Janjić. 

Na turniru “Flavium NoGi challenge” u Beogradu, koje je okupilo 80 takmičara iz 15 klubova, član Kluba brazilske džijudžice “Kaminjo tim Kragujevac” Aleksa Lazović osvojio je treće mesto. 

Klub brazilske džijudžice “Kaminjo tim Kragujevac” se sada priprema za takmičenje “Pannonia open”, koje će biti održano 2. juna u Dvorani Mejdan u Tuzli.

Galerija slika