SportFoto: AdmiralBet

Kragujevac je ovog vikenda bio domaćin 4. TURNIRA U FUDBALU 3X3 (FOTO)

Autor: InfoKG
13:00 | Ponedeljak, 17 07 2023

Najveći turnir u okviru AdmiralBet 3x3 Serbia Tour je održan ovog vikenda u srcu Šumadije! 

Novi turnir i novi šampion! Pobednici 4. po redu turnira u okviru AdmiralBet 3x3 Serbia Tour-a je ekipa Hypotrade Petrovac, koja je u neverovatnom finalu i prelepoj fudbalskoj atmosferi savladala ekipu AdmiralBeta, generalnog sponzora turnira i ovog mladog sporta. Najveći turnir u fudbalu 3x3 do sada je ispunio sva očekivanja, a Kragujevac se pokazao kao sjajan domaćin. 

Šampionu turnira je pripalo 100.000 dinara, a pored glavnog turnira, u Velikom Parku, čiji kapacitet iznosi preko 400 mesta, su održana takmičenja u još 4 kategorije za igrače mlađe od 10, 12, 14 i 16 godina. Publika je takođe mogla da uživa i u propratnom zabavnom sadržaju koji je organizovao AdmiralBet u vidu Fun&Chill zone, gde su posetioci imali priliku da izmere jačinu šuta ili da se oprobaju u AdmiralBet Goal izazovu, u kojem su učesnici mogli da testiraju preciznost svog šuta, dok je jedna od novina bila i AdmiralBet pikado. 

Novu fudbalsku disciplinu usvajaju gradovi širom Srbije, jedan za drugim, te je ovo je bio 4. turnir u seriji koja je krenula iz Sremske Mitrovica i pre Kragujevca je obišla i Požarevac i Leskovac, a sledeća stanica je Zlatibor. Poslednjeg vikenda u mesecu (28. i 29. jul) će se održati turnir na Kraljevom Trgu, a prijave za buduće turnire se vrše putem Instagram profila AdmiralBet 3x3 fudbala, @3x3_football

Ovaj vid takmičenja je promotivnog karaktera i doprinosi razvoju sporta među mladima, a pored samog programa turnira, prateći zabavni sadržaj je osmišljen da bude atraktivan posetiocima svih generacija. Ako se dan po jutru poznaje, AdmiralBet fudbal 3x3 ima blistavu budućnost pred sobom i mogao bi jednog dana da nas uveseljava kao njegov basketaški rođak, u kojem smo već uveliko navikli na uspehe domaćih ekipa, kako na klupskom, tako i na reprezentativnom nivou. 

Preporučujemo svim zainteresovanima da posete neki od sledećih turnira i podrže ovaj mladi sport, jer kako i sami osnivači kažu, najjači smo na ulici! 

*Promo

Galerija slika