Sport

Održana "Oktobarska trka sećanja", učesnici pomogli renoviranje igrališta OŠ "Julijana Ćatić" (FOTO)

Autor: Jovana Mladenović
11:00 | Ponedeljak, 09 10 2017

U okviru zvaničnog programa “Oktobarskih svečanosti” održana je “Oktobarska trka sećanja”, treća po redu, u Spomen parku “Kragujevački oktobar” u Šumaricama, u organizaciji ovdašnjeg Rotarakt kluba. Trka je bila humanitarnog karaktera, a sredstva prikupljena od kotizacije namenjena su za akciju Rotarakt kluba “Izgradimo deci”.

Trka je bila humanitarnog karaktera, a sredstva prikupljena od kotizacije namenjena su za akciju Rotarakt kluba “Izgradimo deci”, koja ima za cilj da se svake godine renovira po jedno sportsko igralište u kragujevačkim osnovnim školama. Ovoga puta je to Osnovna škola "Julijana Ćatić" u Stragarima.

Učesnici su plaćali kotizaciju u iznosu od 200+ dinara. Sredstva prikupljena na taj način namenjena su za akciju Rotarakt kluba “Izgradimo deci”, koja ima za cilj da se svake godine renovira po jedno sportsko igralište u kragujevačkim osnovnim školama. Ove godine je to Osnovna škola "Julijana Ćatić" u Stragarima. 

“Oktobarskoj trci sećanja” prethodila je, kao i prošle godine, trka za najmlađe u dužini od 500 metara, a namenjena je trkačima do 18 godina.

Galerija slika