SportFoto: SPD Radnički - Arhiva

Rukometašice Radničkog dočekuju Šapčanke

Autor: InfoKG
15:00 | Petak, 09 02 2024

Rukometašice Radničkog u 14. kola Super rukometne lige dočekuju ekipu Medicinara iz Šapca. Meč je na programu sutra od 20 časova u hali “Jezero”. 

Poraz na gostovanju u Nišu, ali i dobra partija u velikom delu utakmice, daju realnu nadu rukometašicama Radničkog da kapitalizuju odličan rad i atmosferu na treninzima i pretoče u osvajanje novih bodova. Ujedno i da se revanširaju ekipi Medicinara iz Šapca za poraz od 28:16 iz prvog dela šampionata i tako naprave iskorak ka središnjem delu tabele. Prvenstveni duel 14. kola Super rukometne lige na programu je sutra u hali Jezero. 

Nakon odigrana tri kola u ovom delu sezone očekuje nas jedan od bitnih mečeva gde nam u goste dolazi tim Medicinara. Ekipa koja je jako borbena i sigurno se neće tako lako predati, ali isto tako verujem u svoju ekipu da ćemo sigurno odigrati borbeno i snažno u fazi odbrane. Obe ekipe su mlade i očekujem neizvesnu utakmicu, ali sam sigurna da ćemo željom i  jakom voljom ostvariti pobedu i približiti se cilju, borbi za opstanak u elitnom takmičenju. Ovim putem pozivam sve navijače i ljubitelje rukometa da nas podrže”, iznela je očekivanja pred duel sa Šapčankama čuvar mreže Radničkog Amna Pidro. 

Na utakmici će suditi Marko Obradović i Vladimir Vučić iz Zrenjanina.