SportFoto: SPD Radnički - arhiva

Rukometašice Radničkog punom snagom na šampionke

Autor: InfoKG
15:00 | Petak, 29 09 2023

Nema većeg motiva u bilo kom sportu, pa i u rukometu, od duela sa šampionom države. Nakon poraza od ekipe Mladosti, rukometašice Radničkog su spremne i orne da se na pravi način suprotstave aktuelnim prvakinjama Srbije, ekipi ŽORK Jagodine iz istoimenog grada i tako pokažu da je lošija partija u Novoj Pazovi bila plod trenutne slabosti. Utakmica 3. kola Super rukometne lige je na rasporedu u subotu 30. septembra u hali Jezero.

"Iako u znatno drugačijem sastavu nego prošle godine, Jagodina i njihov stil igre su nam dobro poznati. Oni su ekipa kojoj nijedne sekunde ne smemo dati oduška i gde moramo biti skoncentrisane i agresivne svih 60 minuta. Potrudile smo se da analiziramo i ispravimo greške iz prethodne utakmice i da težak poraz ostavimo iza sebe, tako da maksimalno motivisane dočekujemo šampiona države. Ujedno bih pozvala naše navijače i publiku da budu uz nas i daju nam neophodni vetar u leđa", najavila je duel sa aktuelnim šampionkama bek Radničkog Tijana Petrović.

Početak utakmice je zakazan za 20 časova, a pravdu će deliti sudijski par Nikodin Bubanja i Vojislav Crnjanski iz Bačke Palanke.

Izvor: SPD Radnički