SportFoto: SPD Radnički

Šampioni Evrope na pripremama u Kragujevcu

Autor: InfoKG
15:30 | Ponedeljak, 23 12 2019

Muška seniorska odbojkaška reprezentacija Srbije, aktuelni prvak Evrope, otpočela je pripreme za turnir Evropskih kvalifikacija za Olimpijske igre 2020, koji će se odigrati od 5. do 10. januara u Berlinu. Na spisku prvog trenera seniora Srbije, Slobodana Kovača, za pripreme su i odbojkaši kragujevačkog Radničkog, Lazar Ćirović i Aleksa Matić.

Reprezentativaci, pod komandom selektora Slobodana Kovača, okupili su se u kragujevačkom hotelu „Industrial 1853“, a treniraće u hali “Jezero“ do 26. decembra.

Kvalifikacioni turnir za plasman na Olimpijske igre u Tokiju igra se u Berlinu od 5. do 10. januara, a naša reprezentacija nalaze se u Grupi B sa nacionalnim selekcijama Francuske, Bugarske i Holandije.

Muška seniorska reprezentacija Srbije, aktuelni prvak Evrope, odigraće prvi meč u dvorani Maks Šmeling u nedelju, 5. januara protiv Francuske od 13:30 časova. Srbija će u ponedeljak, 6. januara igrati protiv Holandije od 14 časova. Posle slobodnog dana, Srbija će treći meč odigrati u sredu, 8. januara protiv Bugarske od 14:30 časova.