Sport

Tigrice spremne za pobedu protiv Železničara

Autor: Jovana Mladenović
17:03 | Petak, 13 05 2016

Rukometašice Radničkog u okviru petog kola plej-ofa dočekuju ekipu „Železničara“ iz Inđije u subotu  u hali „Jezero“ i to će biti poslednji meč ove sezone pred domaćom publikom.

U dosadašnjem toku takmičenja „Tigrice“  su sa sutrašnjim protivnicama odigrale tri meča, a u svima je rezultat bio nerešen, pa se nadaju da će u predstojećoj utakmici najzad upisati pobedu. „Devojke su spremne i očekujem da uđu maksimalno motivisano i koncentrisano u sutrašnji meč. Pozivam nače navijače da dođu u što većem broju, jer je sutrašnja utakmica poslednja ove sezone u Kragujevcu, a mogu da im obećam dobru rukometnu predstavu jer znam da će moje devojke ostaviti srce na terenu“, poručuje šef struke Aleksandar Radosavljević.

Igračice kažu da će,  iako ne mogu da odbrane titulu, igrati jako i motivisano do kraja šampionata. „Došao je trenutak da se revanširamo ekipi Železničara i da iskoristimo preostale utakmice da se što bolje spremimo za finalni turnir Kupa koji želimo da odbranimo.Sve devojke su spremne i orne da pružimo dobru partiju i obradujemo naše navijače“, kaže srednji bek Tigrica Marijana Tanić.

Početak utakmice je zakazan za 18 časova, a pravdu će deliti sudijski par Vasilijić/Zdravković.