SportFoto: SPD Radnički

Pobednici Svetosavskog turnira u mini rukometu “Teki” iz Rače i “Metalac” iz Kraljeva

Autor: InfoKG
11:00 | Utorak, 04 02 2020

Pobednik Svetosavskog turnira u mini rukometu, koji je proteklog vikenda u hali "Jezero" organizova Rukometni klub "Radnički", u muškoj konkurenciji je tim “Teki” iz Rače, a u ženskoj “Metalac” iz Kraljeva. 

Rukometni klub Radnički prethodne nedelje organizovao je drugi deo Svetosavskog turnira, ovog puta za najmlađe rukometaše i rukometašice u mini rukometu. Na parketu hale “Jezero” takmičilo se više od 250 dece raspoređenih u 12 ekipa u muškoj i ženskoj kategoriji. Sam turnir i kvalitet odigranih mečeva pokazali su da nema zime za rukomet. Svoje umeće pokazao je veliki broj talentovanih dečaka i devojčica, pa se na njih može računati u budućnosti.

Pobednik turnira u muškoj konkurenicji je najmlađi tim po stažu „Teki“ iz Rače, drugo mesto je zauzela „Jagodina“, a trećeplasirani je bio domaćin „Radnički“.

U ženskoj konkurenciji prvo mesto je zauzeo „Metalac“ iz Kraljeva, drugoplasirane su Aranđelovčanke iz ekipe „Bekamenta BB“, a na trećem mestu su takmičenje završile rukometašice „Radničkog“.

Opšti utisak je da je krajnji pobednik – rukomet, a sledeće druženje je zakazano za januar iduće godine.