SportFoto: R´64 MEDIA TEAM

Uspešan start besplatne škole rukometa

Autor: Branko Vukašinović
12:40 | Ponedeljak, 04 09 2017

Besplatna škola rukometa “Radničkog 1964” uspešno je startovala proteklog vikenda u hali “Jezero”, s obzirom na to da se okupio veliki broj dečaka i devojčica. Plan je da se ova promocija rukometa nastavi tokom cele godine, a treninzi će se održavati svake subote i nedelje od 10 sati u hali “Jezero”.  

Cilj kluba je da deci približi i omogući da se bave rukometom, a u krajnjoj liniji i da se iz pomenute škole u budućnosti priključi najtalentovanije seniorskom pogonu.

U sklopu popularizacije rukometa, RK “Radnički ’64“ je počeo sa promocijom besplatne škole rukometa. U cilju približavanja našeg trofejnog sporta najmlađima, ovoga vikenda je održan prvi u nizu pokaznih treninga u Sportskoj hali „Jezero“. U planu je da se ova promocija nastavi subotom i nedeljom od 10 sati  tokom cele godine, u toku koje će svi zainteresovani dečaci i devojčice, moći da se oprobaju u ovom olimpijskom sportu. U međuvremenu će biti organizovan rad po osnovnim školama, u obimu koji nam bude dozvoljavao pristup školskim halama. Redovno ćemo objavljivati mesečne planove za gradska takmičenja u mini rukometu između sekcija”, rekao je trener Omladinske škole “Radničko 1964”, Veroljub Pajević. 

Roditelji, čiji mališani žele da besplatno treniraju rukomet, potrebno je samo da dođu sa njima u halu “Jezero” na trening. U “Radničkom 1964” naglašavaju da roditelji neće imati obavezu plaćanja članarine, ni ostalih troškova.