Info

Zasedao Glavni odbor SPS-a: Momčilović u Izvršnom odboru, lokalno rukovodstvo DOBILO PODRŠKU CENTRALE

Autor: Jovana Mladenović
14:05 | Nedelja, 08 12 2019

Na današnjoj sednici Glavnog odbora SPS-a izabrano je Predsedništvo, potpredsednici i članovi Izvršnog odbora Glavnog odbora. Za člana Izvršnog odbora Glavnog odbora izabran je predsednik Gradskog odbora SPS Kragujevac Ivica Momčilović, čime je, i pored trzavica kojih je u poslednjih mesec dana bilo, potvrđena podrška centrale lokalnom rukovodstvu.

Za člana Izvršnog odbora Glavnog odbora izabran je predsednik Gradskog odbora SPS Kragujevac Ivica Momčilović.

Kao nagradu za odgovoran i marljiv rad Gradskog odbora u Kragujevcu, Gradski odbor je dobio još dva nova člana Glavnog odbora, Jelenu Maslovara Jovanović i Milicu Raonić. 

Doneto je niz Odluka, među kojima i Odluka da se potvrde mandati svim pokrajinskim, gradskim i opštinskim rukovodstvima, a da se partijski izbori održe krajem naredne godine nakon završetka redovnih parlamentarnih i lokalnih izbora.

Podsetimo, u poslednjih mesec dana bilo je trzavica u Gradskom odboru SPS-a, kada je grupa nezadovoljnih članova tražila smenu rukovodstva. Ipak, nakon današnjeg zasedanja Glavnog odbora, jasno je da je lokalno rukovodstvo dobilo podršku centrale. Opširnije o tome čitajte ovde: Nezadovoljni članovi SPS-a tražili smenu rukovodstva u KragujevcuDačić najavio SMENE u kragujevačkom SPS-u, Momčilović se izvinjava