KulturaFoto: facebook/JazzFestKragujevac

Džez festival ipak BEZ PRISUSTVA PUBLIKE, "seli se" na online platformu, a evo kako da povratite novac od kupljenih ulaznica

Autor: Jovana Mladenović
11:00 | Subota, 05 09 2020

Internacionalni džez festival, 21. po redu, koji se održava od danas do nedelje, 6. septembra, ipak neće biti organizovan u Zastavinoj bašti. Moraće da se održi bez prisustva publike, te se program "seli" na online platformu. Oni koji su već pribavili ulaznice, mogu da refundiraju novac.

Organizatori su saopštili sledeće: "Obaveštavamo Vas da XXI Internacionalni džez festival u Kragujevcu (IJFK) neće biti održan uz prisustvo publike. Uz sve napore organizatora da ispune planirani program, obezbede internacionalni karakter Festivala u vreme globalne pandemije i sprovedu sve preporučene preventivne mere kako bi ceo događaj bio bezbedno realizovan, nismo dobili potrebno odobrenje od strane nadležnih institucija. U poslednjem trenutku smo primili obaveštenje da Festival ne može da se održi uz prisustvo publike, na otvorenom. S toga smo odlučili da ispoštujemo našu vernu publiku, angažovane umetnike i ne odustanemo od realizacije programa u oblasti kulture. XXI Internacionalni džez festival u Kragujevcu biće održan online, uz učešće istih najavljenih džez sastava i umetnika koji će sada nastupati na drugačiji način". 

Povrat novca se vrši slanjem upita na mail office@ddtickets.rs
Zahtev mora u sebi sadržati sledeće podatke:
1. Ime i prezime kupca
2. Broj bankarskog računa kupca na koji se vrši povrat i naziv banke
3. Konkakt telefon kupca
4. Broj transakcije (osmocifren broj) TN broj (piše na ulaznici pored barcode) 
5. Fotografija ulaznice

Opširno o predstojećem festivalu čitajte OVDE.