KulturaFoto: Facebook/KUB - Kragujevački ulični bioskop

KUB: Nove projekcije na Đačkom trgu

Autor: Branko Vukašinović
11:00 | Četvrtak, 19 08 2021

Kragujevački ulični bioskop nastavlja da radi, a ovog petka, subote i nedelje, 20., 21., i 22. avgusta, na Đačkom trgu od 21 čas na repertoaru su filmovi “Rani radovi”, “Balkan ekspres” i “Petrijin venac” . Ulaz je besplatan, a nakon projekcije filmova, publika će biti u prilici da razgovara sa rediteljima domaće kinematografije. 

Na repertoaru KUB-a sutra od 21 čas ispred Prve kragujevačke gimnazije sutra je film “Rani radovi”, a nakon projekcije sa publikom će razgovarati Želimir Žilnik. 

Publika će u subotu, 21. avgusta, na Đaćkom trgu od 21 čas biti u prilici da pogleda film “Balkan ekspres”, a posle toga da razgovara is a rediteljem Brankom Bulatovićem. 

Na Đačkom trgu u nedelju, 22. avgusta, od 21 čas biće prikazan film “Petrijin venac”, a publika će nakon toga moći da razgovara sa rediteljem Srđanom Karanovićem. 

KUB se i ove godine organizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja, Filmskog centra Srbije i Skupštine grada Kragujevca, a u organizaciji Udruženja Forma kulture.