Skver

Dovedite ga do ludila najjačim oružjem!

Autor: Jelena Maksimović
19:57 | Četvrtak, 02 06 2016

Pošto muškarac zna da vas na javnom mestu, ne može istog momenta u potpunosti imati bez posledica, obične, svakodnevne stvari koje radite odjednom mu postaju vrlo uzbudljive.

Kada ste sa svojim dragim u javnosti, broj stvari koje možete da uradite da ga uzbudite višestruko se uvećava, a mi vam predstavljamo te sitnice – iz muškog ugla!

Istezanje

Istezanje je seksi. Pokušali smo da saznamo zašto, ali rezultati pretrage su uglavnom snimci žena koje se istežu, a ne naučni radovi. Dakle, ne možemo da kažemo zbog čega je to tako, ali – seksi je.

Strasni, dugi pogledi

I ovo je prosto još jedna činjenica. Ne govorimo o nevinom pogledu, nego onom iz kog će jasno pročitati vaše želje. To što ne može odmah da ih ispuni jer ste u javnosti izludeće ga.

Nežno dodirivanje

Bilo koji dodir je seksi, ali posebno je vruć ako krenete grudima. Muškarci se izvinjavaju unapred za posledice.

Nameštanje grudnjaka ili haltera

Muškarci misle da je ovo veoma seksi! Jednostavno ih asocira na seks i to je to! Ne mogu tek tako odoleti, posebno ako ih pogledate direktno u oči dok to radite.

Stavljanje karmina

Karmin je seksi, posebno ako vaš muškarac ima oralnu fiksaciju.

Dodirivanje ispod stola

Kliženje stopala uz njegovu nogu, baš to će ga izludeti! Posebno ako ste se izuli. Muškarci ne znaju zašto je to tako, ali se slažu da je veoma seksi. Ipak, nemojte baš da odete nogom do kraja, niste sami u restoranu.

Naručivanje vrlo specifičnog pića

Ako odete do bara i naručite tačno određeno piće, bilo to vino iz jedne određene godine, ili martini napravljen po vašim uputstvima, samopouzdanje i odlučnost privlače mušku pažnju.

Nošenje štikli i kratkog šortsa/suknje

Vaše noge nikad nisu izgledale bolje! Neće ih ostaviti ravnodušnim!

Otvorena priča o seksu

Skoro da nije bitno šta je tačna tema, ali ako znaju da vam nije neprijatno otvoreno da ćaskate o tome šta volite u krevetu, a šta ne, muškarci će to definitivno videti kao plus. Samo tiho!

Igranje

Pod pretpostavkom da niste baš očajna igračica, šta god da radite verovatno će ga napaliti. Dobro, možda čak i očajno igranje, ako je to ono što voli.