SkverFoto: Pixabay.com - Ilustracija

Koliko NOVCA staviti u KOVERTU za SVADBU?

Autor: InfoKG
12:00 | Sreda, 14 09 2022

Koliko novca staviti u kovertu za svadbu? Pitanja je za koje uglavnom imamo dilemu kada trebamo da idemo na veselje. Zbog toga ovo pitanje postavljamo vama, a vi nam u komentarima na ovu objavu na našoj Facebook stranici napišite odgovor, kao i kako odlučujete koliko će te novca staviti u kovertu i šta je presudno. 

Nakon toga ćemo na osnovu vaših komentara objaviti tekst o tome i možda nekom pomoći ko je u dilemi kada se sprema za odlazak na svadbu. 

U Kragujevcu je od početka godine do sada sklopljeno je više od 500 brakova, a isto toliko je bilo i svadbenih veselja. Gosti uglavnom budu u dilemi šta da poklone mladencima za taj dan. Zapravo, koliko novca da stave u kovertu, pošto se većina odlučuje za tu opciju.

O tome se međusobno konsultuju sa rođacima i prijateljima ukoliko idu na isto veselje. Mada se često gleda ko je kome koliko doneo na prethodna veselja, uz ono čuvemo “da se ne obrukamo”. Uz to, nije retkost, da se gosti raspitaju i koliko se u restoranu u kom se organizuje slavlje plaća po osobi, pa i to bude jedan od faktora za odluku. 

Zbog toga smo odlučili da vas, čitaoce portala InfoKG, pitamo šta vi poklanjate mladencima za svadbena veselja, koliko novca stvljate u kovertu i na osnovu čega to odlučujete. 

Odgovore nam napišite u komentarima na ovu objavu na našoj Facebook stranici. Portal InfoKG će narednih dana objaviti tekst na osnovu vaših odgovora.